14 младежки отбора от Русенско се състезават за пътуване до Брюксел

0

14 отбора от Област Русе се състезават за пътуване до Европейския парламент в Брюксел в конкурса „Устойчива и иновативна мобилност в градовете – думата имат младите“

Младежкото състезание е организирано по инициатива на българския евродепутат от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков в партньорство с Русенски университет „Ангел Кънчев“ и ще се проведе на 22.10.2022 г. (събота) от 10.00 ч. в „Канев център“.

В конкурса участват отбори от ученици, навършили 16-годишна възраст, студенти, докторанти и млади учени от учебни заведения на територията на Област Русе. Под ръководството на ментор – учител или преподавател, те са изготвили 3-минутни видеоматериали в три тематични области: Устойчива и иновативна градска мобилност; Интелигентен и устойчив автомобилен транспорт в градовете; Безопасност на движението в градовете.

Трите най-добри отбора, определени от журито, и посоченият от публиката екип, в т.ч. техните ментори, ще спечелят посещение на Европейския парламент в Брюксел по покана на евродепутата Андрей Новаков.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук