КАНАЛ 3

15 награди присъди “Българската Европа” в Русе, КАНАЛ 3 получи Голямата

Автор:
11 ное. , 2017  

Васил Иванов от телевизия КАНАЛ 3 получи Голямата награда на медийния фестивал “Българската Европа”, който се проведе в Русе.

Отличието му бе връчено за авторското предаване ”Разследване с Васил Иванов” „за системно проявявания безкомпромисен професионализъм при разследване на висши представители на местна власт“

Общо ръководеното от медийния експерт доц. Иво Драганов присъди 15 награди. Сред отличените е и Ивелина Белчева от БНТ 2 Русе за разследваща журналистика, демонстрирана в предаването “Абсурдите с БНТ 2”. Отличията бяха връчени на официална церемония в “Канев център” към Русенския университет.

Журито провежда целогодишен мониторинг на основните български телевизионни програми, за да отличи най-ярките постижения на българската журналистика, които отговарят на мисията на фестивала – да подкрепя усилията на медиите да работят в полза на обществото.

Насърчават се журналисти, предавания и медии, които работят в трудните сегменти на разследваща журналистика, реформа в съдебната система, журналистика в защита на обществения интерес. На фокус са европейските измерения на българския медиен пейзаж.

Седемнайсетото издание на “Българската Европа” се организира с подкрепата на Представителството на Европейската комисия в България, а основен партньор е Русенският университет.

 


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.