15-ото Русенско изложение отвори врати

0

Своите произведения тази година излагат над 100 фирми, като наред с традиционното представяне на водещи инженерни решения в земеделската и транспортната техника, за втора година се организира и специализиран панаир на електронна, управляваща, компютърна и телекомуникационна техника. Агроекспото представя трактори и комбайни, прикачна техника за почвообработване и торене, поливна техника, специализирана електроника, малогабаритна техника за домашни стопанства, градински инвентар и техника, посевен материал и средства за растителна защита. В сектора за автомобили са представени над 20 модела на водещи автомобилостроители като „Хюндай“, „Шевролет“, „Грейт Уол“, „Нисан“, „Опел“ и др.

Специален акцент в тазгодишното, 15-го издание е националният семинар, посветен на светодиодното осветление.  Тематиката е посветена на актуалните енергийни проблеми у нас, новостите в светодиодното осветление и качеството на проектирането в тази сфера.

В дните на Изложението се провежда традиционната Студентска научна конференция на инженерните специалности, както и редица презентации на фирми, където се срещат работодатели и студенти.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук