15 вида спорт през летните месеци за децата в Русе

0

Занимания по 15 вида спорт за свободното време на децата през летните месеци ще предложат Ученическата спортна школа и част от клубовете в Русе, съобщи директорът на спортната школа Мая Петрова.  Пълният график вече е публикуван на интернет страницата на Школата.

Първи на 24 юни започват тренировките по волейбол с треньор Йордан Босев, по хандбал с Илко Канатов, по спортна стрелба със Севдалина Стоянова и по ушу под ръководството на Мария Неделчева и Искра Бонева.

На 1 юли е началото на заниманията по вдигане на тежести с Кръстина Атанасова, по лека атлетика с Елиз Руждиева, по джудо с Владимир Великов, по акробатика с Мариян Габровски, по борба с Владислав Йорданов, по тенис на маса с Петър Петров и по бадминтон с Васил Пасков.

На 8 юли започва спортното ориентиране с Маргарита Стоянова, а от 10 юли тренировки по карате ще води сенсей Румен Калинов.

„Заниманията са безплатни. По този начин даваме възможност на децата да изберат измежду различни видове спорт и през учебната година, ако желаят, могат да се запишат при нас, за да практикуват някой от тях целогодишно“, каза още Мая Петрова.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук