2 златни медала и 3 специални награди за ученици от МГ „Баба Тонка“

0

Два златни медала и две специални награди спечелиха ученици от МГ „Баба Тонка“ на

Златни медали и грамоти за отлично представяне завоюваха Анакин от 12 клас с проекта си „GloPy – Интерактивна ръкавица“ и Мария Кирилова от 12 клас с доклада си „Асоциация между генетични варианти и човешки заболявания”, който тя разработи съвместно с ученичка от гр. Шумен.

Със специални награди  бяха удостоени Любослав Димов и Никола Великов от 7 клас за проекта си „Познай столицата“, Александър Славов и Денислав Евтимов от 7 клас за приложението си „Symbol – Криптиране, декриптиране и генериране на пароли“.

Грамоти за много добро представяне получиха Николай Паришев и Велислав Митрев от 7 клас за своята разработка „Изобразяване на музикални инструменти чрез символи и знаци“, Светлозара Кирова и Никол Георгиева от 11 клас за сайта „Математиката в музиката“, Ния Нейкова и Рая Христов от 11 клас за уеб приложението „Sunset Diary“, Денислав Стоянов от 10 клас, АЕГ „Гео Милев“, за проекта си „Questreign – Образователна игра“.

Ръководител на русенския отбор бе Сюзан Феимова – старши учител по информатика и информационни технологии в Математическа гимназия „Баба Тонка“.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук