Русенци с първо и трето място в Networx Rally Trophy

0

networx-trophy40Трето място в същия клас спечели друг русенец  – Петър Янков с навигатор Захари Дарков от Бяла Слатина с Тойота.

networx-trophy61

 

В„майсторския“ клас „Трофи“ победата спечели тандемът Бойко Манчев/Николай Къшов от София с автомобил „Нисан“. Те спечелиха и голямата награда от 10 000 лв. за комплексен победител във веригата от 6 състезания (едно от които е Networx Rally Trophy) „Трофи Чалъндж България“. Това е най-голямата награда, давана в офроуд-състезания досега.

В клас А1 победата спечелиха Мариян Стоянов и Димитър Паунов от Своге с автомобил „Мерцедес G“, в надпреварата при УТВ-ата първи са Николай Гочев/Димитър Боевски от Варна.

networx-trophy17Вторият състезателен ден също премина много оспорвано и донесе много емоции, както на многобройната публика, която бе заела най-интересните места около трасето, така и за състезателите, за които организаторите бяха подготвили трасе, изискващо от тях както високо умение в пилотирането, така и в това, да „изцедят“ всичко от машините си. За „най-печените“ – участниците в клас „Трофи“ беше подготвено и специално екстремно изпитание – близо километър трябваше да карат в един от каньоните на района край Ср. кула. На пръстите на едната ръка се брояха екипажите, които успяха да преминат без сериозни поражения по автомобилите си.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук