Русенци с първо и трето място в Networx Rally Trophy

0

networx-trophy40Трето място в същия клас спечели друг русенец  – Петър Янков с навигатор Захари Дарков от Бяла Слатина с Тойота.

networx-trophy61

 

В„майсторския“ клас „Трофи“ победата спечели тандемът Бойко Манчев/Николай Къшов от София с автомобил „Нисан“. Те спечелиха и голямата награда от 10 000 лв. за комплексен победител във веригата от 6 състезания (едно от които е Networx Rally Trophy) „Трофи Чалъндж България“. Това е най-голямата награда, давана в офроуд-състезания досега.

В клас А1 победата спечелиха Мариян Стоянов и Димитър Паунов от Своге с автомобил „Мерцедес G“, в надпреварата при УТВ-ата първи са Николай Гочев/Димитър Боевски от Варна.

networx-trophy17Вторият състезателен ден също премина много оспорвано и донесе много емоции, както на многобройната публика, която бе заела най-интересните места около трасето, така и за състезателите, за които организаторите бяха подготвили трасе, изискващо от тях както високо умение в пилотирането, така и в това, да „изцедят“ всичко от машините си. За „най-печените“ – участниците в клас „Трофи“ беше подготвено и специално екстремно изпитание – близо километър трябваше да карат в един от каньоните на района край Ср. кула. На пръстите на едната ръка се брояха екипажите, които успяха да преминат без сериозни поражения по автомобилите си.