Вялата предизборна кампания приключи, днес е ден за размисъл

0

Приключи вялата предизборната кампания, днес е ден за размисъл преди предсрочните парламентарни избори в неделя.

Партиите и коалициите, регистрирани за изборите, имаха един месец да убедят гласоподавателите във важността на своите послания и да спечелят тяхната подкрепа. И през тази предизборна кампания, както и при предишната през март, не се състоя нито един дебат между лидерите на водещите политически формации. Голяма част от политиците отново предпочетоха да правят посланията си през социалните мрежи.

Броят на желаещите да бъдат депутати от Русенско спрямо последните три избора за Народно събрание значително се е увеличил. В регистрираните листи са записани имената на 236 кандидати. Това означава, че за всеки един от 8-те мандата ще се състезават по 30 претенденти. На изборите за 47-о Народно събрание 27 партии и коалиции издигнаха 210 кандидати

Съгласно закона днес и до 20 часа в деня на изборите е забранена предизборната агитация. Избирателите имат възможността самостоятелно, без намеса и влияние да вземат решение какъв ще бъде техният вот в утрешния ден.

Не е позволено да се огласяват и резултати от допитвания до общественото мнение във връзка с изборите. Забранено е да се разпространяват пропагандни.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук