2370 лв. за лечението на Лори събраха футболисти и фенове

0
293
2370 лв. за лечението

2370 лв. за лечението на малката Лори са събрани по време на благотворителния мач между отборите на „Дунав“ и фенклуба „Дунав“ завинаги“, съобщиха от пресслужбата на клуба.

Фен клуб „Дунав“ завинаги“ и сборен отбор на ФК „Дунав“ изиграха 50-минутна благотворителна контрола с много голове, посветена на двегодишната Лора Ангелова, която се нуждае от средства за скъпа операция в чужбина.

Ръководството на ФК „Дунав“ предостави основния терен на клубната база. Клубът се представи със старши треньора на представителния тим Людмил Киров, неговите помощници Емил Иванов, Емануил Върбанов и Любомир Петков и юношите Винченцо Ангелов и Кристиян Върбанов.

От футболистите от първия отбор игра единствено Божидар Васев, който за пореден път спечели сърцата на феновете, защото въпреки тежкия мач с ЦСКА София, уважи събитието и изкара цял мач срещу феновете. Бившият играч на „Дунав“ и настоящ спортен директор Светлин Симеонов напомни за най-добрите си изяви при „драконите“, като изигра по едно полувреме за двата отбора.

Събраната сума в трите урни преди и по време на сблъсъка от Първа лига и от неделното голово шоу е 2370 лв., като тя ще расте, защото дарителската кампания за Лори продължава.

Дарителска сметка

УниКредит Булбанк

UNCRBGSF

BGN – BG16 UNCR 7000 1523 2804 10

USD – BG27 UNCR 7000 1523 2804 06

Титуляр: Лора Петрова Ангелова

PayPal account – [email protected]