2700 лв. за „Всех Святих“ събра бал с маски на русенските „лъвове“

1

Балът,  който се проведе в з. „Европа“ на Доходното здание беше в подкрепа на кампанията за набиране на средства за довършването на храма „Всех Святих”. Средствата бяха събрани както от продажбата на покани за бала, така и от дарителска акция по време на събитието.

В програмата, с изпълнението на световноизвестни оперни арии, се включиха трио „Сопрано” и трио „Тенорите”. За блясъка на събитието допринесоха и талантливите възпитаници на Клуб по спортни танци „Настроение”. Вечерта приключи с изпълнението на дуо „ВалДи” – Валди Тотев и цигуларката Дими Димитрова.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Егати и общината, всяка година плочки слага на центъра, за помиярите по 20-30000 лева за ваксини дава, а нямат пари една църква да завършат, тръгнали подаяния да събират, че засрамете се бе! Навремето следвоенна бедна България е могла такива паметници и църкви да построи, а сега за всичко помощи търсят, къде са парите от данъците ни бе господа? И да питам какво стана с оня проект дето щеше да свързва кв. Родина 2 с бул. Липник и щеше да почне след нова година?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук