330 атлети от 10 държави на старт в пробега Русе – Гюргево

0

330 участници от 10 държави ще се включат в традиционния шосеен пробег „Бягане на Свободния дух Русе – Гюргево“, съобщиха организаторите от Община Русе и Спортен лекоатлетически клуб „Дунав“.

Тази година надпреварата ще се проведе на 30 септември, събота, стартът на 15-километровото трасе ще бъде даден пред Съдебната палата в Русе в 11 ч. Участниците ще преминат пред ул. ‚Александровска“, ул. „Доростол“, бул. „Тутракан“. Те ще пресекат Дунав мост, финиширайки на площада пред Община Гюргево. Преобладаващо равното трасе преминава през основните забележителности на двата дунавски града.

Всеки участник ще получи юбилеен медал, тениска, транспорт от/до старт-финала. Най-бързите мъже и жени в генералното класиране и по възрастови групи получават и парични премии.

Минималната възраст за участие е 18 г. Всеки включил се трябва да може легално да преминава и пребивава на територията на България и Румъния.

Във връзка с безпроблемното протичане на шосейния пробег, на 30 септември /събота/ ще бъдат затворени за движение ул. „Доростол“ и бул. „Тутракан“ от 10:45 до 12 ч.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук