4 ПТП-та за половин час в Русе

2
4089

Любопитното е, че и четирите инцидента са в рамките на половин час – между 15 и 15,30 часа. Добрата новина е, че при всичките няма сериозно пострадали хора, щетите са само материални.
При едното произшествие, до КПП-то на изхода от Русе в посока Варна се ударили „Фолксваген“ с търговищка регистрация и товарен бус „Мерцедес“. По-сериозно е пострадал „Фолксвагена“, който е със сериозно увредена задна част.
katastrofa_ford-sr_kula13Почти по същото време край разклонението за „Трите гълъба“ и Басарбово, заради несъобразена скорост неправоспособна 27- годишна шофьорка  за малко не влязла с автомобила в намиращото се точно на разклона заведение. При удара водачката с главата си разбила предното стъкло. За изненада на пристигналия на място екип на Спешна помощ, младата дама се отървала само с леки одрасквания и натъртвания.
Другите два инцидента станали на пътя Русе – Бяла, край бензиностанцията на „Петрол“ на изхода от Русе и в района на кръговото движение между булевардите „Липник“ и „Цар Освободител“. Пострадали при тях няма.
Полицията изяснява причините за инцидентите.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Абе господа “журналисти”, къде видяхте „Фолксваген“ с добричка регистрация като на номера пише буквата “Т” /Търговище!/, а пък „Форд“-а край разклонението за „Трите гълъба“ и Басарбово не ви ли прилича на “Опел Тигра”?
    Е, колко процента от “новините” ви са верни – оставям на читателите сами да преценят…