62 екипа ще се грижат да имаме ток през празничните дни

0
62 екипа ще се грижат

62 екипа ще се грижат да имаме ток през предстоящите празнични дни, съобщиха от Електроразпределение Север. От дружеството уверяват, че екипите са снабдени с необходимите материали и инструменти, и че имат готовност да реагират при възникване на повреди по електроразпределителната мрежа в областите Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград.

Проверено е оборудването на всички автомобили, които ще бъдат на разположение на дежурните екипи. Ръководни служители на дружеството ще работят по график, за да координират дейността по отстраняване на аварии, да сформират допълнителни дежурни групи и да пренасочват екипи и техника в случаи на необходимост.

Служителите на ЕРП Север поддържат непрекъсната връзка с цел обмен на информация с Центровете за управление на мрежата.

От Електроразпределителното дружество информират още, че преустановяват всички планови прекъсвания по мрежата по време на празничните дни и че възстановяват нормалните схеми на електрозахранване в Североизточна България.

Отчетниците на ЕРП Север ще отчитат консумираната електроенергия по график. Денонощният телефонен център на компанията 0700 1 61 61 е на разположение на клиентите за информация и за подаване на сигнали в случаи на непредвидено прекъсване на електрозахранването.