Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 стартира от Русе

0
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Жителите и гостите на Русе ще могат първи да се насладят на зрелищния спектакъл с участието на Krisko, Pavell & Venci Venc, Михаела Филева, Атанас Колев, Пламен и Иво, Михаела Маринова, Невена Пейкова, DARA, Кристиан Костов, DJ Doncho и балет Nova. Началото на шоуто е в 20:00 ч. на площад „Свобода”.

В програмата русенци ще могат да чуят още кавъри на емблематични парчета на Justin Bieber, Era Istrefi и Beyonce в изпълнение на Кристиан Костов, DARA и Михаела Маринова. Но предстоят и много изненади – Кристиан и DARA ще представят и дебютните си самостоятелни сингли, а хип-хоп сензацията Pavell & Venci Venc’ и най-дългокракият талант на българската сцена Михаела Филева ще грабнат публиката със своите нови парчета.

Кулминацията на предстоящото музикално преживяване ще бъде достигната с появата на Krisko, който ще взриви публиката с изпълнение на 8 емблематични хита, сред които „Идеал Петрофф”, „Било квот било” и „Шапка ти свалям”. След него за първи път на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 сексапилната румънка Lariss ще изпълни на живо най-големите си хитове, сред които и парчето „Dropping the bomb“,

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили