80% от имунитета зависи от състоянието на стомашно-чревния тракт

0

“В продължение на 3 месеца ходих по голяма нужда 1 път седмично и не повярвах на това, което чух на визитата ми при гастроентеролога.. Настояваха за хирургическа намеса! Страхувах се ! Не знаех какво да правя, но аз не бях съгласна да се подложа на операция заради един запек! След дълго проучване намерих натурален препарат, който бързо и ефективно не само ми възстанови нормалното изхождане , но и подобри храносмилателните функции на стомаха,  перисталтиката на чревния тракт и имунитета ми. Чувствам се вече много комфортно и щастлива, че направих правилния избор за себе си.”

 

Това разказва Мария Николова, 67 год., която трябваше да приеме важно решение пред проблема със запека. Тя сподели историята си и предостави информация относно този метод.  Често при запек решението е да се ползват лаксативи при, които често ефекта е краткотраен със странични ефекти или в краен случай се стига до хирургическа намеса.

 

Това, което помогна на Мария е препарата на Английския специалист в гастроентерологията Питър Лоренс известен с дългогодишните си познания с проблемите на констипацията (запека). След дългогодишни проучвания и изследвания предостави на определена група фирми патентованата си формула за възстановяване на нормалната дефекация (изхождане) на организма.

 

Благодарение на тази формула се дава възможност на пациентите да намалят с 99% риска от оперативна намеса и 93% успеваемост за възстановяване на нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.

 

– ”Няма значение дали имате запек от скоро или с месеци – можете да се избавите по естествен път” – уверено споделя откривателя на формулата. Вече 180 хил. души в цяла Европа, потвърдиха ефективността на тази уникална формула  в това число около 9 хил. души от България, които са преминали терапията и потвърждават ползите.

 

ГАСТРОЕНТЕРОЛОЗИТЕ СА В ШОК!

Узнавайки за ефективността и резултатите от терапията наши български гастроентеролози не можа да повярват, че  без използването на лаксативи и медикаменти  може да се постигне подобен ефект за избавяне от констипацията, но това е напълно възможно организма  да реши тези проблеми по натурален път. Благодарение на съвременната нaнотехнология на молекулярно ниво, помогна да се създаде уникалният препарат PERISTAL” (Перистал)

 

НАТУРАЛНО  ДЕЙСТВИЕ И ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ

Съставките на този препарат е поместена в капсула съдържаща 10 биоактивни съставки, които бързо и ефективно повишават резорбацията (усвояването на хранителните вещества в тънкото черво), възстановяват перисталтиката на чревния тракт стимулирайки химио- рецепторите на тънкочревната лигавица. Тази комбинация от съставки помага също да се подобри задържането на водата в дебелото черво, което довежда за размекването на фекалните маси и нормалното изхождане. Вече медицинско и научно е доказано, че правилно функциониращия стомашно-чревен тракт заема 80% от имунитета на човека. Затова е много важно в периода от годината, когато сме атакувано от вируси да имаме стомах в отлично състояние. “Желателно е да преминете препоръчителния курс на терапията, която е за 2 месеца, за да си осигурите пълноценен и траен ефект и да се избавите за в бъдеще от досадния запек и коремни болки.”–  убедено казва създателя на биоактивната формула.

 

ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО

Във връзка високата цена на препарата и сложната технологията за обработка на ценните съставки, и за да е финансово достъпен за българските граждани специално са избегнати всякакви дистрибутори и аптеки. Можете да направите покупката на препарата чрез телефонно обаждане 024738722 към оторизирания  представител за България. Отпуснато е  само за 130 души специална промо отстъпка и безплатна доставка до дома и ще получат продукта на Питър Лоренс  вместо  149 лв.  само за 37 лв. – опаковка с 30 капсули достатъчна за едномесечен курс на ползване. Онлайн поръчка може да направите тук >>>

 

МНЕНИЯ И ОТЗИВИ НА ХОРА ПРЕМИНАЛИ ТЕРАПИЯТА С ПРЕПАРАТА

Получих пълно облекчение следвайки препоръките. В рамките на 2 месеца успях да възстановя стомашната ми дейност и мога да се храня нормално и да се изхождам безпроблемно.”  

Владимир Ф., 78 г, София

 

“Имах рефлукс , който ме тормозеше от 1 година и ползвах много медикаменти, но без полза. Моя позната ми препоръча препарата и го закупих. След месец и половина ползване рефлукса значи- телно намали а след 3 месеца изчезна.”

Димитричка В., 75г., Лом

“Въпреки диетите ми имах подуване на стомаха придружено с болки и имах чувството, че ще се пръсне. Реших  се да ползвам и този препарат и се оказа, че наистина помага. След 2 месечно ползване сега вече мога да се храня нормално.” 

Мартин Д., 54г., Пловдив

“Вече по 2 пъти в денонощието ходя до тоалетна, а преди беше 2 пъти в седмицата. Даже отслабнах с 3 кг. и се чувствам отлично. Забелязах, че имунитета ми се е повишил и кожата ми е по приятна на допир”         

Надежда А., 63г, Русе

 Платена публикация