Русе посреща българските „топчии“

0
английския

Общото събрание на най-големия организиран фен клуб на чуждестранен отбор в България ще се проведе в Русе.

Хотел Анна Палас в крайдунавският град ще бъде домакин на най-важното събитие в живота на организацията.

„Въпреки че любимият ни отбор не се представя  на терена, както на всички ни се иска, това не прави ентусиазма ни по-малък“, заяви Чавдар Баров, член на УС на фен клуба и основен организатор на събитието.

„ От създаването си през 2004 до този момент,  всяка година членовете на фен клуба неизменно се увеличават и в момента наброяваме 530 души. Общото събрание е ежегоден  форум, на който избираме членовете на Управителния съвет, обсъждаме предстоящите ни събития, дискутираме проблемите и срещаме приятели и съмишленици от цялата страна. Гледане на домакинството на  Арсенал със Суонзи и празнична вечеря са съпътстващите събития, които ще последват Общото събрание.“

„Освен че пътуваме, за да подкрепяме Арсенал, както в Лондон, така и навсякъде в Европа ( 101 наши члена бяха в гостуващата агитка в Белград на мача с Цървена Звезда, още 30 ще пътуват за Кьолн идния месец), ние участваме в благотворителни инициативи, подпомагаме издаването на  книги, свързани с историята на клуба, всяка година организираме акция по безвъзмездно кръводаряване и се опитваме да изградим един позитивен имидж на футболните привърженици“, завърши Чавдар.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили