Отличниците от Випуск 2022 на РУ „А. Кънчев“ получиха дипломи

0

Двадесет и трима отличници и седемдесет и шест първенци на специалности от Випуск 2022 на Русенския университет получиха днес своите дипломи.

Дипломите им бяха връчени от ректора на висшето училище академик Христо Белоев в присъствието на кмета на Русе Пенчо Милков, председателя на Общинския съвет Иво Пазарджиев и НВПр Русенският митрополит Наум.

„Скъпи абсолвенти,

Вярвайте в себе си и следвайте смело мечтите си, защото сте способни да ги постигнете! Никога не забравяйте пътя към родната Алма Матер! – пожела на абсолвентите акад. Белоев.

Кметът на Община Русе, председателят на Общинския съвет и Негово Високопреосвещенство Русенският митрополит Наум също пожелаха „На добър час!“ на абсолвентите. Поздравителни адреси бяха получени от множество държавни, неправителствени и частни институции.

От името на първенците – магистри приветствено слово към абсолвентите произнесе магистър инженер по електроника Георги Димитров , специалност „Електроника“, дипломиран с пълно отличие, първенец на випуска сред абсолвентите от техническите специалности. Той благодари на преподавателите от Русенския университет от името на отличниците и пожела на всички здраве, творчески ентусиазъм и сили.

Ангел Иванов, завършил с пълно отличие специалност „Растениевъдство“ благодари от името на своите колеги бакалаври на преподавателския състав на Русенския университет – „Благодарим Ви, ние винаги ще помним това, което направихте за нас!“.

След тържествената церемония празникът продължи по факултети.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук