Пожар в центъра на Русе

3

pojar_p_beron12Сигналът за пламъците, лумнали от обявената за паметник на културата сграда на ул. „П. Берон“, само на няколко метра от сградата на Общината, бил подаден малко след 5 ч. тази сутрин. Веднага на мястото на инцидента били изпратени противопожарни екипи, които до около 7,30 ч. успели да овладеят пожара.

pojar_p_beron18При пожара е пострадала 80-годишната собственичка на имота. Тя е получила обгазяване, отведена е в Русенската болница. Унищожени са почти цялата покъщнина, както и голяма част от покрива.

pojar_p_beron13В момента екипи на „Пожарна безопасност“ извършват обезопасителни действия. Поради близостта на къщата до други сгради ще има дежурство на огнеборците, които да следят за ново възпламеняване.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

3 КОМЕНТАРИ

  1. Паметник на културата звучи,сякаш е умряла.А може и да е правилно названието.

  2. Много прилича на умишлен пожар, но се съмнявам някой да си създаде работа да разследва. Мястото е много апетитно, къщата е стара и както разбирам с възрастен собственик. Съмнявам се да е паметник на културата. Не се отличава с нищо особено, освен че в съседство живеят интересни хора, в т.ч. оперативно интересни.

  3. Забравете за тези паметници на културата! Всичките ги очаква тази съдба, след като никой не се грижи за тях!Така ли е в Трявна,Копривщица,Батак,Клисура?Къде е Общината, да задължи собствениците да се грижат за тях?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук