Търсим международна помощ за призоваване на Цв. Василев

1

Това съобщават от пресцентъра на държавното обвинение. В съобщението се уточнява, че към момента се извършват активни процесуално-следствени действия, в това число се провежда оглед на трезора на КТБ. Разпитани са изключително голям брой свидетели, иззети са документи и записи от охранителни камери, назначени са графологична и техническа експертизи, добавят от прокуратурата.

Вчера като обвиняема за длъжностно присвояване в особено големи размери е привлечена Маргарита Петрова – главен касиер на КТБ. По отношение заявлението на управителя на БНБ Иван Искров от днес, че докладът на одиторите за прегледа на активите и пасивите на КТБ ще бъде внесен в прокуратурата, от държавното обвинение посочват, че незабавно след получаването на доклада, той ще бъде приобщен към делото, касаещо дейността на банковия надзор на БНБ по отношение на КТБ.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Иван Искров трябва да облече раираните дрехи!При банковите грабежи 96/97 година дъртата комунистическа лисица Тодор Вълчев оттърва кожата,но този не е за изпускане.Каква заплата е вземал само,а какъв „контрол“ е упражнявал?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук