Търсим международна помощ за призоваване на Цв. Василев

1

Това съобщават от пресцентъра на държавното обвинение. В съобщението се уточнява, че към момента се извършват активни процесуално-следствени действия, в това число се провежда оглед на трезора на КТБ. Разпитани са изключително голям брой свидетели, иззети са документи и записи от охранителни камери, назначени са графологична и техническа експертизи, добавят от прокуратурата.

Вчера като обвиняема за длъжностно присвояване в особено големи размери е привлечена Маргарита Петрова – главен касиер на КТБ. По отношение заявлението на управителя на БНБ Иван Искров от днес, че докладът на одиторите за прегледа на активите и пасивите на КТБ ще бъде внесен в прокуратурата, от държавното обвинение посочват, че незабавно след получаването на доклада, той ще бъде приобщен към делото, касаещо дейността на банковия надзор на БНБ по отношение на КТБ.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Иван Искров трябва да облече раираните дрехи!При банковите грабежи 96/97 година дъртата комунистическа лисица Тодор Вълчев оттърва кожата,но този не е за изпускане.Каква заплата е вземал само,а какъв „контрол“ е упражнявал?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук