Адвокат за недвижим имот – полезен ли е?

0

Предстои Ви покупка на недвижим имот? Искате максимална сигурност при сключване на голямата сделка? Ето с какво може да Ви бъде полезен адвокат по недвижими имоти.

1.Задълбочени познания в областта на недвижимите имоти

Адвокатът по недвижими имоти има необходимите правни знания, с които ще Ви помогне да елиминирате напълно опасностите, които могат да се крият при покупко-продажба на недвижим имот. Със сигурност брокерът ще се опита да Ви увери, че е събрал и проверил всички документи на имота. Той обаче няма качествено юридическо образование, нито има практически опит по правни въпроси. Адвокатът по недвижими имоти ще провери цялата документация, свързана с имота и ще може да Ви даде компетентно становище. Мнението на адвоката ще бъде полезно за Вас и за Вашето решение дали да подпишете договора. Доверете се на tonchev.bg преди подписване на покупко-продажбата на недвижим имот.

2.Работа изцяло във Ваш интерес

Може да бъдете сигурни, че адвокатът по недвижими имоти ще работи изцяло за Вашия най-добър интерес. Целта на адвоката е да извърши цялостна проверка на документите на имота, за да Ви увери, че всичко е наред и няма опасност, ако си го купите. Като професионалист, адвокатът по недвижими имоти носи отговорност за предоставяната от него услуга. Той има практически опит и в договорното право и ще може да състави или коригира както предварителния договор, така и нотариалния акт. Важно е всички клаузи на договорите да бъдат внимателно проверени и обсъдени с адвокат за недвижими имоти, за да бъдат максимално във Ваша полза.

3.Струва по-малко от брокера

Мислите, че адвокатът ще Ви струва много пари? Замислете се колко ще Ви вземе брокерът. Адвокатът по недвижими имоти не взима комисионна, която е процент от цената на имота. Хонорарът на адвоката е в пъти по-нисък от брокерското възнаграждение. Инвестицията в адвокат за недвижими имоти със сигурност си струва – той е правилният човек, който ще Ви осигури 100% сигурност за сделката. Защото само един непроверен документ, може да Ви струва хиляди левове.

4.Разумен избор

Наемането на адвокат по недвижими имоти при сключване на сделка е най-разумното нещо, което може да направите. На динамичния пазар на недвижими имоти всички участници в процеса имат определен интерес – купувачът да продаде вещта и да получи цената, брокерът да реализира сделка, за да получи възнаграждение, купувачът – да придобие имот, лишен от тежести и усложнения на най-добра цена. Истината е, че за Вас като купувач се крие най-голям риск и Вие следва да подходите отговорно както с финансите си, така и с времето си. Изберете най-добрия адвокат по недвижими имоти – tonchev.bg за Вашата сигурност.

Платена публикация