Андрей Ефтимов, Собственик на eWeb.bg: „За да е успешен всеки бизнес онлайн, то има нужда от услугите на дигитална агенция“

0

С навлизането на ковид обстановката и най-вече през 2021 г., бизнеса пожела и беше принуден бързо и лесно да навлезе в т.н. интернет свят. Това се случи на база наредби и заповеди, затварящи почти всеки бизнес физически тогава. Единствения вариант за тези бизнеси беше това, да преместят 100% от работата си онлайн, там, където беше възможно, дори и при активна ковид обстановка.

Голяма част от бизнеса обаче не беше се сблъскал с онлайн пространството и реално не знаеше какво е необходимо за неговия бизнес онлайн. Тогава, доста агенции предложиха решение за бизнеса, като изработка на уеб сайтове и поддръжката им, но много малко компании предложиха на бизнеса цялостно обслужване на онлайн присъствието им. В тази връзка, част от бизнеса в България беше разочарован от например направения му сайт, защото той НЕ продава или защото въпреки силния бранд на бизнеса, хората влизат в сайта, разглеждат го, но НЕ поръчат.

За съжаление бизнесите тепърва стартиращи своята дейност онлайн, не осъзнаваха, че най-евтиното не винаги е вариант за техния бизнес. Да, някой агенции или уеб студиа може да им направят сайт за Х сума, която сума бизнеса в този си тежък период е  склонен да даде, но не е склонен да даде по-голяма сума, за да се изработи качествен уеб сайт и съответно последващата му поддръжка, реклама, SEO оптимизация и т.н. Т.е пълния сегмент на онлайн присъствието.  Тук, тъй като бизнеса няма познанията за онлайн присъствие, голяма роля имаха собствениците на компаниите предлагащи само  изработка на сайт, да ориентират клиента колко би му струвало този бизнес да стартира реални продажби, освен самата изработка на сайта, като голяма част от уеб агенциите спестяваха това на клиента по една или друга причина.

В следствие на това, се получаваха казуси при които един магазин за дрехи например, не може да продава онлайн, въпреки наличния му сайт, готов едва преди няколко дни. И до тук уеб агенциите спира…, а бизнеса как да работи?

Именно тук се появяват дигиталните агенции и респективно ние – eWeb.bg. Това е формулата на успеха за всеки бизнес онлайн. За да е успешен един бизнес онлайн, то се нуждае от добра дигитална агенция, за да може да промотира бизнеса му. Ние предлагаме пълния сегмент от услуги за бизнеса ви – от изработка на уеб сайта, през рекламата му онлайн, до UX подобрения на сайта. Т.е пълния онлайн сегмент.

В днешно време успяват тези, които успяват със замах да се нагаждат с предизвикателствата на новото време. Да имаш успешен сайт е най-успешната инвестиция за всеки бизнес, защото предоставя множество уникални възможности и достъп до потенциални клиенти. Поради тази причина изработката на сайт се превърна във важно условие и за всеки местен бизнес.

Какви са стъпките с които онлайн бизнеса ще е успешен и ще продава

СПЪПКА 1: Изработка на качествен уеб сайт

Дигитална агенция eWeb.bg се занимава с професионална изработка на сайтове, предназначени за различни бизнеси. Зад името ѝ стои екип от професионалисти с богат дългогодишен опит в областта на дигиталния маркетинг и реклама. Основно агенцията предлага услугите си из цяла България, но офиса и седалището ѝ се намират в гр. Хасково (като предлагаме изработка на сайт и в гр. Хасково).

eWeb.bg предоставя възможността на всеки бизнес да израсне и да се развие, популяризирайки се в онлайн пространството и достигайки до правилните потенциални клиенти.

Това е първата стъпка за вашият успешен бизнес, създайте вашият сайт.

СТЪПКА 2: Поддръжка на сайт

За да е успешен и актуален един бизнес онлайн, то несъмнено има нужда и от своята поддръжка на сайт. eWeb.bg предоставя на своите клиенти професионална поддръжка на вече разработени сайтове. Нашата основна задача е да подсигурим вашата платформа и да я държим винаги функционална, без грешки и максимално защитена от злонамерен софтуер. Ефективно отстраняваме всеки възникнал проблем по вашия сайт и да го поддържаме винаги актуален и обновен.

Поддържаме както известни платформи като например поддръжка на WordPress сайт, opencart, така и custom платформи с php.

Поддръжката е важна за всеки успешен бизнес.

СТЪПКА 3: SEO оптимизация & Реклама

Това е последната стъпка за успешните бизнеси онлайн. Именно тази стъпка доста често се пропуска от собствениците на бизнеси по една или друга причина. Независимо, че е последна, ние смеем да твърдим, че тя е най-важната стъпка, защото именно в нея се заражда оборота и печалбата от онлайн присъствието ви.

Тук се случва разпространението на сайта ви онлайн и тук хората научават за вас и вашият бизнес онлайн.

Този стъпка често се практикува от собствениците сами или изобщо не се практикува, но има доста специфики и когато продажбите и оборота на магазина ви онлайн зависи от този сегмет, то препоръчваме да се доверите на професионалните ни услуги.

Предлагаме качествена и работеща SEO оптимизация, чрез която сайтът ви ще стане по-популярен, заемайки челни позиции в Google и ще ви помогне да достигнете не само до повече потребители, но до правилните от тях, които се нуждаят от това, което предлагате и са готови да се превърнат във ваши бъдещи клиенти.

Ние предлагаме и реклама, както в едни от ТОП социалните мрежи – Facebook & Instagram, така и в Google ADS, а от скоро и в най-новата мрежа за реклама – TikTok.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук