„Anekdot“ и „Power Enslave“в благотворителен концерт за децата КСУДС

0

Инициативата е на Ния, ученичка в Професионална гимназия по електротехника и електроника и Ралица, ученичка в СОУ „Възраждане“. Концертът ще започне в 17:30 часа в заведението към боулинг залата в Мега Мол Русе. Събраните средства ще се използват за провеждане на лятната програма на децата, потребители на социални услуги в комплекса в Русе.

Уникалното на събитието е, че млади хора, каквито са и организаторите и участниците, инициират и организират концерта. Двете момичета, които станаха повод за тази благотворителна инициатива, получиха подкрепата на екипа на комплекса за социални услуги, преминавайки и кратко обучение по програма „Благотворец Храбър“ – обучителна програма за млади и активни лидери на „Еквилибриум“.

Двете момичета и каузата им – децата от комплекса за социални услуги – получиха и огромната подкрепа на собствениците на боулинг залата и заведението към нея, които освен, че осигуряват домакинството, ще дарят и 50% от печалбата си по време на събитието за летния лагер на децата в риск. Момчетата от двете групи също безвъзмездно се включват в инициативата и се надяват да привлекат много и различна публика и най-вече верните си фенове.

Билетите са на символична цена от 3 лв. и могат да бъдат закупени както на място в боулинг залата, така и в комплекса за социални услуги и на тел. 0888412010.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук