„Арената 2“: Благотворителни битки в Парка на младежта (видео)

0

Спортно събитие с благотворителен характер ще се проведе в Парка на младежта в Русе.

Целта е да бъдат привлечени подрастващите за спорт и игри навън. „Арената 2 – Героите на народа“ ще се проведе на 12 и 13 юни  от 10 часа на алеите зад АЕГ „Гео Милев“.

Организаторите на събитието са подготвили интересни игри с физическо натоварване, изискващи стратегия и логическа мисъл.

12 мъже и 12 жени ще премерят сили във формат, подобен на реалити предаванията „Фермата“, „Игри на волята“ и „Сървайвър“. От тези формати ще бъдат и специалните гости на събитието – Стоян Маджаров – Фермата 6, Борислав Стефанов – Фермата 6, Александър Димитров – Игри на волята 2, Джералдин Тодорова – Игри на волята 2, Пламен Младенов – Игри на волята 1 и Веско Панчев – Игри на волята 1.

Зрителите също ще бъдат част от преживяването, като за тях ще има специални игри с много награди.

Входът е свободен, а всеки желаещ да подкрепи благородната кауза в Русе да има повече места за спорт и отдих за деца, може да дари средства в поставените за целта кутии.

Събитието се осъществява със съдействието на: Община Русе, Networx BG, Дунарит АД, Веломастърс, Санси, Ресторант Комплекс „Дунав“, Аптеки „Астра“, www.FitnesHrani.com, PROFIMARKET и УМБАЛ „Медика“