Арх. Рангелов постъпи в болница, решават казуса след изписването му

4

Това стана ясно по време на заседанието на дисциплинарния съвет на Общината, който трябваше да разгледа има ли нарушение в работата му, след като преди седмица кметът Пламен Стоилов поиска оставката му. Причината беше заведението в градинката на пл. „Батенберг“. Архитектът твърди, че заведението е преместваем обект, а  становището на РДНСК Североизточен район показала, че нещата не стоят точно така.

Дисциплинарният съвет трябваше да излезе със становище по случая. Това ще стане след като Рангелов бъде изписан от болницата. Тогава той ще бъде изслушан от съвета и ще представи писмени обяснения по казуса със заведението.

Кога ще се случи това не е ясно, тъй като в Общината още не са получили болничния лист на главния архитект.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

4 КОМЕНТАРИ

  1. Ужасно сте прави! Но законът и справедливостта която трябва да налага законодателната система е в техни ръце. В това се убеждавам една година вече. Ако се докаже, че е виновен… като заслужил кадър с най-тежката присъда „мъмрене“ ще мине 🙂

  2. Циркаджийските номера са на кмета Стоилов, който се опитва чрез ,,бушона“ Рангелов да предпази себе си и Нунев от разкриването на далаверите около градинката пред Батенберг!

  3. … циркаджийски номера. Няма морал дори да си понесе последствията от действията с достойнсто. И той и гражданите много добре знаят що за разрешителни е издавал и то не само за този обект. Ние не сме нито глупави, нито слепи. Време е да си понесете отговорността за това.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук