„Aroma Secret“ – раят на дубайските аромати, отвори първи магазин в Русе

0

Търсите място, където истинските аромати оживяват. Искате да се почувствате свежи, уверени и незабравими. Да приковете вниманието на всички около себе си с уникален аромат. В новата верига магазини за парфюми – „ Aroma Secret „, ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да бъдете въплъщение на стил и класа, и то на изключително достъпни цени, вариращи в диапазона между 35 и 150 лв.

Първият магазин в Русе се намира на ул. „Александровска“ 106 (до денонощната аптека и гимназията по дървообработване)

Верига магазини „ Aroma Secret “ предлага широка гама от най-популярните марки дубайски и световни парфюми – от класически до модерни, от леки и освежаващи до силни и съблазнителни. Във физическите магазините на  „ Aroma Secret “ ще намерите над 500 вида внимателно избрани аромати, за да помогнат на всеки да открие своя уникален стил и израз.

Брандът „ Aroma Secret “ предлага на своите клиентите възможности за поръчки и на официалния си сайт https://ehype.bg/ , където потребителят може да избере от над 3000 асортимента. Веригата парфюмерии има още профили във

Фейсбук – 1.  https://www.facebook.com/profile.php?id=61559614389905

https://www.facebook.com/profile.php?id=61555881315259

Инстаграм –  https://www.instagram.com/perfumes_aroma.secret/

Професионални консултанти, които са винаги готови да помогнат да намерите точно това, което търсите.

Парфюмите впечатляват и с оригинален дизайн. Мъжките и дамските аромати са с високо качество.

Aroma Secret “ залага не само стил, но и на качество. Дубайските парфюми са известни със своята уникалност и интензивност. Те са смесици от най-фините и най-редки есенции и масла от цветя и растения, които дават на парфюмите дълготраен и наситен аромат. Тези есенции се добиват от различни части на света като Индия, Бразилия, Мароко и още много други, като всяка есенция придава на аромата свой собствен нюанс.

Парфюмният бранд „ Aroma Secret “ предвижда откриване на свои магазини в още редица близки градове до Русе – Добрич, Шумен, Разград, Плевен. Там ще Ви очаква истински рай от аромати, които ще Ви помогнат да се почувствате неповторими.

Списък с адресите на всички магазини може да намерите на нашия сайт: https://ehype.bg/

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук