„Атака“ скочи срещу евентуален губернатор от ДПС

5
проблемите на „Русенска корабостроителница Запад“

Това се казва в декларация на политическата сила по повод тиражираната в някои медии информация за номинирането за поста на бившия общински лидер на партията на Доган и директор на Електротехникума Айдън Юсеинов. От партията на Волен Сидеров заявяват, че ако Юсеинов бъде назначен, ще започнат протестни действия. Според „Атака“ това ще е емблематичен акт на политическа безотговорност и шуробаджанащина от страна на управляващите партии.

„За първи път в русенската история, най-европейският град и област в България ще бъдат управлявани от представител на антиконституционна партия, свързана с терористична дейност! В новата история на България, колкото пъти ДПС са се домогвали до властта, толкова пъти са се компрометирали, не само управленски, кадрово, но и морално! Всеизвестно е, че „кадрите“ на ДПС нямат образователен и управленски ресурс!“, се казва в декларацията на русенските атакисти.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

5 КОМЕНТАРИ

  1. Стягайте се братя Българи като не гласувате рязаните карабини това чакат.Предателя БОЛЕН СИДЕРОВ след срещите с ДОГАНА и ЛЮТВИТО явно е обърнал резбата но човещинка е все пак. Власта е сладко нещо и БОЛЕН СИДЕРОВ дава мило и драго да е на власт.КЪМ РУСЕНСКИ ТЕ МОМЧЕТА НЕ СЕ ХАБЕТЕ БОЛЕН ВИ ПРЕДАДЕ.P.S И да не забравите в петък всички мюезим в джамията.

  2. „Не е глупав този който яде баницата а този който му я дава…“

  3. Тия наглеци от ДПС докога ще изпитват търпението на русенци?!Ако искат в русе да няма пукнат мюсюлманин не ка да опитат да направят тази велика глупост!!

  4. Областния управител на Русе турчин???? А може би длъжността трябва да се преименува на „валия“??? И да се обрежем всички русенци??? À бой де!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук