Атака срещу офиса на ПП „Атака“ в Русе

2

Рано тази сутрин симпатизанти на партията сигнализирали народния представител Любен Владимиров, че рекламните съоръжения край партийния офис на бул. „Скобелев“№45 – са нарязави с остър предмет и върху тях са написани обидни текстове.

„Това е безпрецедентен, но  и същевременно емблематичен акт на политическа омраза и хулиганство в най-европейския град на България – Русе!, от партията са категорични, че освен акт на омраза, това е и акт на безсилие, политическо и лично, от лицата, извършили подобен погром.

От ПП „Атака“ напомнят, че офисът е под видеонаблюдение и че записа от камерите ще бъде предаден на правоохранителните органи, за да се подпомогне разкриването на извършителите.

„Насилственото разделение в българското общество трябва да бъде спряно! Всички ние, като достойни патриоти трябва да се обединим и да работим единствено за България, защото следващите поколения българи разчитат на делата ни!“, се казва още в съобщението на ПП „Атака“.

„Подобни хулигански акции са пример за разделението на българското общество, настъпило следствие на политически загубилите в България, които сега търсят бърз реванш. Подобни актове са заплахи, които и аз съм получавал, но в никакъв случай няма да ни отклонят от пътя, който сме поели като националисти, а това е да си върнем България“, коментира за „Русе нюз“ народният представител Любен Владимиров.

зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Обикновена хулиганска проява ПП „Атака“ превръща в политическа акция! Глупости на търкалета! Как пък веднъж не заложиха на друг начин на изказ освен този на омразата и разделението!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук