Българин отмъсти на сънародник, като му взриви бара в Испания

0
Българин взриви бар в Испания
Българин взриви бар в Испания

В резултат извършителят на деянието, назован с инициалите Й. С. Д., е с тежка черепна травма и мозъчен кръвоизлив. Той е в болница в критично състояние.

Всъщност българинът искал само да запали бар „Касино“ в квартал „Мигеланес“ на Сеговия. Заедно с поне един съучастник Й. С. Д. се промъкнал през прозореца на заведението, намиращо се на втория етаж на къща. Нападателите залели бара с бензин. Единият излязъл навън. Вместо да изчака вдигането на бензиновите пари, нашенецът драснал клечката. В резултат барът се взривил.

Експлозията била толкова мощна, че сринала цяла стена от втория етаж на къщата. Изпотрошени били прозорците на съседните къщи. „Помислихме, че има атентат като в САЩ“, споделила пред „Ел Аделантадо де Сеговия“ жителка на „Мигеланес“.

Преди седмица бар „Касино“ бил нает от българския имигрант Борислав Руменов, живеещ в Мигеланес. Пред властите той заявил, че изобщо не познава пишман подпалвача. Полицията обаче подозира, че причината за атентата е вендета, породена от спорове между наши имигранти в района.
Източник dnes.bg.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук