Бадер България празнува своя втори рожден ден!

0
Производствена база Bader

Днес „Бадер България“ отбелязва своя втори рожден ден. На 08 май 2019 година компанията отвори врати в град Русе, където откри своя учебен център. Към този момент фирмата разполага със собствена производствена база, в която работят над 200 души.

bader учебен център
bader учебен център

“Бадер България“ КД е българска фирма, част от германската групата „Bader GmbH & Co. KG“. Дружеството е от водещите в света компании за производство на луксозен автомобилен интериор. В световен мащаб в Бадер работят над 11 000 професионалисти в 15 модерни съоръжения, разположени на 5 континента. За две години Бадер България увеличи броя на служителите си над 10 пъти, като направената инвестиция възлиза на повече от 10 милиона лева. В компанията в момента заедно работят 6 звена: администрация, шевно производство, кроялна, склад, качествен контрол и поддръжка. За този период фирмата успя да се развие, като привлече и обучи качествени кадри, официално заработи с клиенти като Audi и BMW и получи сертификат за инвеститор клас “А”. Сред най-големите успехи на компанията е, че по време на първия локдаун, на фона на глобалната кризисна ситуация, Бадер България не направи никакви съкращения на персонала, а заплатите на служителите за този период бяха покрити от групата „Bader Leather“ благодарение на социалната отговорност на дружеството.

На местно ниво, Бадер България също държи на своята социална политика. За
тези две години компанията проведе множество вътрешни събития и кампании, както и подкрепи различни инициативи в град Русе.

bader logo

Бадер България продължава да се развива, като основна цел е да се утвърди като
компания-лидер в град Русе и региона. В производствен план предстои да бъде
реализирано партньорство с Opel, както и се очаква да стартира производство на
седалки за германския автомобилен гигант BMW.
Повече информация за Бадер България можете да откриете на сайта на
компанията, както и на официалната Facebook страница на фирмата.

Платена форма

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили