„Бадер България“ кани на “Ден на отворените врати”

0

Бадер България“ КД ви кани на “Ден на отворените врати” на 19 май (четвъртък) между 11:00 – 19:00 часа в удобно за вас време. Събитието ще се проведе в производствената база на компанията в град Русе на ул. “Професор Димитър Баларев” 9 (бившата сграда на Техномаркет – срещу Спортното училище).

По време на събитието всички заинтересовани ще могат да разберат повече за Бадер България и ще разгледат производствената база на компанията и как протича производствения процес. Освен това посетителите ще научат за свободните позиции, както и ще имат възможността да кандидатстват на място за позиции като оператор шевно производство. Екипът на Бадер България ще е на разположение и да отговаря на всички въпроси през целия ден.

Бадер България“ започва дейността си в Русе през 2019 година и е част от германската група “BADER Leather” – един от водещите производители на висококачествен кожен интериор за автомобили. Част от клиентите на „Бадер“ са BMW, Audi, Mercedes и други. Основната дейност на русенската компанията е съшиването на кожен материал в готови изделия, без замърсяване и отделяне на вредни емисии.

Повече за събитието може да разберете тук.

Бъди свободен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук