Българин скочил от 11-ия етаж на круизен кораб

0
737
Българин скочил от 11-ия етаж на круизен кораб

21-годишният Ник Найдев, американски младеж от български произход, е бил изгонен завинаги от корабите на компанията Royal Caribbean. Причината за крайното решение е скокът във водата, който той направил от 11-ия етаж на круизния кораб „Симфония на моретата“.

Скокът се е случил по време на пристанищна спирка в Насау, Бахамските острови. Видеозаписът с неразумната постъпка бе публикуван в акаунта на Найдев в Instagram на 12 януари и до момента е гледан над 170 000 пъти.

В коментарите в социалната мрежа младежът заявява, че по време на скока е бил пиян още от предната вечер и призовава никой да не опитва подобно изпълнение, тъй като не иска да се чувства отговорен за нечии наранявания.

По думите му, след скока го болели вратът и опашната кост, а след като изтрезнял, започнал да усеща остри болки и в гърба. В продължение на три дни почти не можел да ходи и да спи от болката.

От компанията завиха, че поведението на Ник Найдев е било глупаво и безразсъдно и на него и спътниците му е било забранено да пътуват отново с техни кораби. Също така обмислят възможността да заведат дело срещу младежа.

Според страницата на Найдев във Фейсбук, той е роден в Германия с български родители, които се преместват в Съединените щати, когато той е на три години. Българинът е възпитаник на Heritage High School във Ванкувър, щата Вашингтон и е бивш треньор по гимнастика. Има клипове в профила на младежа, които показват негови скокове отвисоко, на джет ски и сноуборд.