България`2021 през погледа на астролозите

0

Според древната астрология, когато са били познати само 7 планети, владетел на зодиакалните знаци Водолей и Козирог е планетата Сатурн. Тази планета развива преди всичко духовната страна на енергията на Водолея. Той може да провокира предразположение към поемане на отговорност за всичко, което става около нас. Сатурн дава ексцентричност и оригиналност. Той ще ни кара да прозрем напред във времето какво се очаква от нас.

Ще бъдат взимани необичайни решения и ще се поемат различни действия, които ще ни се струват дори странни в областта на политиката. Същевременно ще се търси независимост, толерантност, склонност към реформи и хуманизъм. Необходимо е да се избягва хаоса и проявите на властност.

2021 ще е година на изненади, промяна на света, в който живеем. Животът ни ще бъде съпътстван с промяна на начина ни на мислене в унисон с епохата на Водолея.

Нови идеи ще засегнат областта на педагогиката, дипломатическите отношения, изкуството, спорта и начина ни на изразяване, и споделяне на радост от живота.

Като цяло се дава добро положение и стабилност за държавния глава, правителството и нацията ни. Това предрича напредък, успех и щастие, и трябва да се очаква подобрение на икономиката и на здравето на хората, както и на здравеопазването.

Могат да се наблюдават значими размествания на пластовете в политическия живот на страната. Те ще са съпътствани с големи сътресения, бъркотии и безпокойства сред отделните обществени слоеве. Тази несигурност ще доведе до усещане на несигурност сред хората.

Но Слънцето като мощна звезда ще се пребори успешно с неблагоприятните влияния. Могат да възникнат нарушения и затруднения в телекомуникациите. Има вероятност да се появят правни или религиозни пречки и спорове свързани с образованието.

Появяват се всякакви пречки пред медиите, телекомите и съобщителните средства: пощи, телефони, вследствие на недоволство и протести от служителите им. Възможни са проблеми в комуникациите, намаляване на търговията, скандални случаи в образованието. Издателите, литераторите, хората на изкуството и медиите е възможно да бъдат ощетени. Те от своя страна ще сипят остри нападки срещу своите ръководители. Може да се очаква спад на валутните курсове. Има вероятност за забавяния и разстройства на информационната среда, интернет комуникацията и приложението ѝ в дистанционните форми на работа и обучение. Отношението на съседните държави ще бъде много обтегнато. Умните и опитни дипломати ще са на ход!

Може да се наблюдава упадък на обществения морал. Особено силно състрадание предизвиква нежния пол. Годината може да донесе финансови фалити на места за развлечение и разкриване на неморални случаи в областта на възпитателните дейности. Явяват се сложни казуси за разрешаване пред дипломатическите ни мисии.

Дава се едно указание за негодувания, бунтове и протести, стачки и насилие на трудещите се, които са обзети от голямо недоволство против олигархията в страната. Но и при органите за опазване на вътрешния мир, и военните ще се наблюдават недоволства. Общественото здравеопазване като цяло е нестабилно. Епидемичната обстановка ще продължи да провокира и тревожи обществото.

Ако се появят спречквания и размирици, може да се стигне и до използване на сила от органите на реда. Неблагоприятното влияние ще се прояви в по-балансирана форма. На полицията ще се възлагат много задачи.

Ще бъдем свидетели на една твърде опасна позиция за международните отношения. Ако дипломатите ни не проявяват такт в отношението си към чуждите партньори, могат да възникнат неочаквани усложнения, които често ще са от твърде сериозно естество. Кооперирането ни също причинява много враждебни нападки спрямо страната, както и нападки против нацията ни.

Годината 2021 ще донесе промени и смени в парламента, спорове, неразбирателство между неговите членове. Нежеланието им за работа е пословично, дори нарицателно. Все пак планетите дават на управляващото правителство сила, спокойствие и установеност.

В обществото ще се появят съдебни обвинения и скандали, свързани със закрила на детето. Медиите ще отправят остра критика за състоянието на детските градини и училищата. Необходимо е да се следи строго за присвоявания, кражби и престъпления спрямо децата и жените.

Ще се наложи преразглеждане на дейностите в болниците. Ще се направят дарения, които ще подпомогнат по-добрата дейност на тези обществени заведения. За по-нататъшно им съществуване ще се изисква сериозна реформа. Управляващите ще се натъкнат на сериозни скандали във връзка с тези институции, свързани със загуби на обществени пари.

Ще започне промяна на политическата ориентация на държавата. Ще бъдат взети решения, които ще осигурят дълги и мирни години. Дава се началото на нови творчески импулси, които внасят оптимизъм сред населението.

 

 

зарядни станции за електромобили