Балони в подкрепа на кабинета „Орешарски“

0

bsp_baloni35Балоните, по думите на Валентина Колева от клуб „Червена роза“, символизирали огънчето в сърцата им – за България, за децата и внуците да останат в страната. Сред присъстващите петдесетина привърженици на червената идея бяха областният управител на Русе и председател на областната структура на БСП Венцислав Калчев и заместникът му Милена Хинкова, която е и председател на „Червена роза“.

bsp_baloni37„Колкото балона излетят, толкова месеца ще изкара кабинетът“, нарече пък червеният активист Живодар Душков. Ако предсказанието му се сбъдне, на кабинета остават 8 месеца, тъй като в небето излетяха толкова балони. Останалите по една или друга причина, отказаха да се издигнат. В броя на балоните като че има нещо символично, тъй като все по-често от политици от „високите етажи“ на почти всички политически партии, в т.ч. и от социалистическата говорят, че най-подходящия момент за предсрочни избори е месец май, когато ще се проведат и изборите за европейски парламент.

bsp_podpiska31Над 3000 подписа са събрани до момента в Русе в подкрепа на кабинета „Орешарски“, каза пък председателят на общинската структура на БСП в града Божидар Йотов.   „Трябва да се дадат сто дни на правителството, както се прави във всяка една нормална държава. Не смятам, че до момента то е работило в нормална обстановка“, каза още Йотов.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук