БДЖ пуска директен вагон от Русе до Бургас

0
15 400 допълнителни места във влаковете за Коледа и Нова година

БДЖ пуска през летния сезон директен вагон от Русе до Бургас, съобщиха от националния превозвач.

Той ще бъде част от допълнителния нощен влак, които ще пътува от 1 юли.през летния сезон от Горна Оряховица до Бургас през Шумен, Карнобат и в обратната посока. Чрез новоназначената композиция от Горна Оряховица за Бургас се предоставя удобна възможност за пътуване от Северна България до Бургас и обратно. Към този влак ще пътува директен вагон от Русе за Бургас и в обратното направление, както и ще осигури удобна възможност за директно пътуване до черноморския град от Плевен, Търговище и Шумен. Композицията на този влак ще бъде съставена от три вагона със седящи места и един кушет вагон.

Допълнителният нощен влак ще се движи със следното разписание:

  • Бързият влак № 2687 от Горна Оряховица за Бургас ще заминава от гара Горна Оряховица в 00:55 ч. и ще пристига в Бургас в 06:31 ч.
  • Бързият влак № 2686 от Бургас за Горна Оряховица ще тръгва от гара Бургас в 23:25 ч. и ще пристига в София в 04:35 ч.

Вече започна предварителна продажба на билети за седящи места през летния сезон. По този начин билети за пътуване могат да бъдат закупени от билетните каси 15 дни преди пътуването. За пътуване в спален или кушет вагон билетите и спалните места са в продажба 30 дни преди датата на пътуване.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук