Без „кучешки“ студове през януари

0
995 бездомни кучета

Няма да има „кучешки“ студове през януари, показва прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология. Времето през първия месец на годината се очаква да бъде сравнително меко, с валежи под нормата, температурите ще варират от минус 15 градуса на места, до плюс 15.

В първите десет дни на месеца времето ще бъде динамично. От север ще нахлува студен въздух. На места ще превали слаб сняг.

Към 3-ти и 4-ти януари се очаква повишение на температурите, разкъсана облачност на места до слънчево. От 5-и януари от север отново ще нахлува студен въздух и температурите ще се понижат. На места ще превали слабо предимно сняг.

Около 10-и януари се очакват валежи и понижение на температурите. От север ще нахлува студен въздух и в по-голямата част от страната ще вали сняг, така че след 10-и януари ще се образува снежна покривка.

В средата на месеца валежите ще спрат. След 20-и януари температурите ще бъдат близки до обичайните. Нови валежи предимно от сняг ще има около 22-ри, 25-и и в края на месеца.

 

Най-добрата агенция за подбор на персонал