Безплатен онлайн курс по GAME DESIGN през ноември

0

Креативен Център Русе и Агенция за развитие на човешките ресурси Русе канят всички желаещи младежи от 13 до 19 години на безплатен онлайн курс по GAME DESIGN.

Курсът е разработен от ARC Academy, София и е разделен на няколко нива, като най-добрите ще бъдат поканени да усъвършенстват своите практически умения в „Креативен център Русе“. По време на своето обучение, всеки младеж ще има възможност да се срещне с топ експерти от GAME индустрията.

Първо ниво стартира на 01.11.2021 г. и ще продължи 8 седмици. В него ще се изучават:

– История и бизнес модел на видеоигрите;

– Създаване на сценарии за видеоигра:;

– Пресъздаване на героите;

– Пресъздаване на игровата среда;

– Проектиране на нивата в играта.

Лекциите ще се водят Онлайн през системата Zoom. Обучителните материали, ще бъдат качени в специална онлайн обучителна платформа Мудъл, която позволява да ги гледате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което Ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Курсът е безплатен. Стипендиите за всеки обучаем ще бъдат поети от Агенция за развитие на човешките ресурси.

Всеки обучаем трябва да разполага с устройство настолен компютър или лаптоп, на което да може да си инсталира програмата за да може да работи с нея.

Курсът е с продължителност 8 седмици, занятията ще се провеждат всяка сряда от 17,30 часа.

Писмо за записване може да изпратите на [email protected] или [email protected], телефон за връзка 0898488446 .

Обучението ще се проведе в изпълнение на проект CODE, финансиран от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез безвъзмездните средства от ЕИО и Норвежкия Фонд за Младежка Заетост. Целта на проекта CODE е да предостави възможности за качествена заетост на уязвими млади хора в риск от бедност.