Бисер Миланов остава за постоянно в ареста

2
2930
За пореден път

Това реши състав на Софийския районен съд.

Скандално известният русенец е обвинен в закана за убийство, отправена към момиче по време на протестите в градинката пред Народната библиотека през юли. Според обвинителния акт, представен от прокурорът по делото Даниела Димитрова, това е станало на 6 юли 2013 година, около 18:00 часа, на територията на палатков лагер, разположен между сградата на Народното събрание и градинката на Софийския университет „Свети Климент Охридски“. Тогава Миланов е отправил заплаха към Боряна Георгиева с думите: „Ще ти отрежа бавно и мъчително главата“. Това е било потвърдено от четирима свидетели.

Съдът прие искането на прокуратурата за вземане на най-тежката мярка – „Задържане под стража“ поради това, че вижда налице доказателства, че Миланов е автор на извършеното престъпление.

В момента Миланов е следствен по още две досъдебни производства в Софийската районна прокуратура. Те са за насаждане на расова омраза със слово и за хулиганство заради нападението над репортерски екип на bTV.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Дано да вземе солидна присъда този псевдо-патриот,както и цялата му групичка изградени престъпници!Що за безнаказаност е това?!