Бисер Петното и Йордан Бонев на среща с Орешарски!

1

Двамата, които често са разпознавани като провокатори на протестите срещу кабинета и извеждани от полицията, отново влязоха в светлината на прожекторите, като се появиха на днешната среща на премиера Пламен Орешарски и вътрешния министър Цветлин Йовчев с представители на протестиращите.

Освен двамата на срещата присъстват още представители на „Сила“ и „Днес“.

protest_ostavka59Преди началото й група млади хора, представили себе си като част от „Протестна мрежа“, подредени пред входа на Министерския съвет, изписаха „ОСТАВКА“ с букви, щамповани върху тениските си. Младежите се опитаха да влязат за срещата, но полицията поиска от тях да посочат коя организация представляват, за да бъдат открити в списъка на участниците в срещата.

Протестиращите се отказаха да влизат и застанаха зад загражденията. Техен представител по-късно уточни, че не са имали намерение да участват в срещата. В декларация от името на Протестна мрежа беше посочено, че организацията е против провеждането на „формални и неформални срещи с премиера или други представители на правителството, особено зад стените на „Дондуков“ 1″. В декларацията се настоява за незабавна оставка на правителството и провеждането на предсрочни избори до края на 2013 година.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Докога тези криминални „особи“ ще петнят градчето ни,тези не разбраха ли че никой не ги иска,срам и позор са за нашият град,нямат нитообразованието му нито културата му,ега ти и провокаторите,защо няма за такива провокатори арести,дано скоро си намерият мястото,никой не ги иска.
    Срам за България,срам за Русе,отвращавам се само като ги видя и чуя .
    На бесилото.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук