Bitcoin не е единствената използвана криптовалута за залози

0

Постепенно, но сигурно, криптовалутите навлязоха и в света на онлайн залозите. Все повече букмейкъри позволяват на своите клиенти да се разплащат с този тип валута, правейки дългоочаквана крачка към бъдещето. Има и казина, които вече са изцяло “крипто”, за което ще говорим малко по-нататък в този текст.

Bitcoin е най-голямата криптовалута в настоящия момент, но далеч не е единствената, що се отнася до световните букмейкъри и онлайн казина. Операторите започват да стават все по-гъвкави, допускайки и други възможности за депозит и теглене в сферата на блокчейн технологията.

Все още обаче има големи букмейкъри, които не са направили тази стъпка в своето развитие. НостраБет разглежда Bwin и установява, че този оператор все още не предлага криптовалути като метод за разплащане. Сигурни сме обаче, че е единствено въпрос на време това да се случи.

Ето кои са някои от най-популярните криптовалути, с които бихте могли да се разплащате при определени бетинг оператори:

Ethereum

Това е една от най-популярните криптовалути, що се отнася до бетинг компаниите. Ethereum предлага множество функционалности на собствениците си и е считана за една от най-безопасните и сигурни криптовалути. Подобно на Bitcoin, Ethereum увеличава своята стойност с всеки следващ ден.

Litecoin

Наричана също LTC, Litecoin често е разглеждана като “дете на Bitcoin, но с по-ниска цена”. Залагащите харесват Litecoin заради високата ѝ скорост, особено що се отнася до транзакциите. Също така, високо се ценят и ниските такси, които вървят редом с използването ѝ.

Bitcoin

Разбира се, няма как да не споменем и Bitcoin – най-известната криптовалута в настоящия момент. Има определени казина, които все още приемат единствено нея, когато стане дума за блокчейн технологии. Bitcoin е надеждна и използвана от милиони хора, като с времето стойността ѝ достигна впечатляващи размери. Хората, които преди време са инвестирали в нея, днес могат да се нарекат истински късметлии.

Но какви са предимствата на крипто казината пред останалите?

И все пак, вероятно стигате до въпроса – защо да играя в “крипто казино” и струва ли си това?

Множество експерти считат, че сред големите предимства на крипто казината е тяхната сигурност. Традиционните казина изискват от играчите си лични данни, като повечето от тях въвеждат и информация за своите кредитни и дебитни карти. При крипто казината този проблем не съществува, тъй като те използват съвършено друг тип технология, осигуряваща далеч повече анонимност.

Друго предимство на казината, опериращи с Bitcoin, например, са далеч по-ниските такси за транзакция. Много често те дори са нулеви, което ни позволява да спестим от средствата, които сме заделили за онлайн хазарт. А и нека бъдем честни – никой не обича таксите, независимо какви са те. Нали така?

Заключение и крайна оценка

В заключение можем да кажем, че крипто казината са един удобен начин да играем онлайн хазарт. Както вече уточнихме, таксите тук почти не съществуват, като не ни се налага да предоставяме и лични данни от чувствителен тип.

Дори и да не използвате конкретно Bitcoin, вече има други криптовалути, към които бихте могли да се обърнете за подобен тип дейност. Блокчейн технологията се развива с бързи темпове, поради което вече има множество алтернативи на безспорния крал на криптовалутите Bitcoin.

Платена публикация