Бивш шеф на парламента оглавява листата на ИТН в Русе 

0

След като лидерът на “Има такъв народ” в Русе Светлин Стоянов се отцепи от партията и на предстоящите на 2 октомври избори ще бъде в листата на ПП “Продължаваме промяната”, листата на ИТН в Русе ще води Ива Митева, която оглавяваше 45-ото и 46-ото, и беше зам.-председател на 47-ото Народно събрание. Родената в Разград юристка ще води листата на партията на Слави Трифонов и в 23 многомандатен избирателен район в София, от който се излъчват най-много депутати. 

Това става ясно от Решение № 29-НС на Районната избирателна комисия. Документите са внесени от Татяна Нахабедян, която е записана под номер 3 в листата. На втора позиция е Александър Александров, бивш военен, пПреминал на различни длъжности в Генералния щаб на БА и Министерството на отбраната. Бил е началник на отдела по интеграцията и оперативната съвместимост в Генералния щаб, заместник-военен представител на България в НАТО (2004-2006), началник на отдела МО за укрепване на мерките за укрепване на доверието във военната област   

Пълната листа за Русе: 

 1. Ива Митева 
 2. Александър Александров 
 3. Татяна Нахабедян 
 4. Ивелин Машков 
 5. Николай Чанев 
 6. Стойчо Минков 
 7. Илиян Илиев 
 8. Илиян Игнатов 
 9. Явор Радев 
 10. Цанислав Симеонов 
 11. Тихомир Колев 
 12. Мартин Илиев 

От подадените досега от партията документи не се разбира дали председателят на партията Слави Трифонов ще се кандидатира този път за народен представител или ще повтори хода си от изминалите два вота и да не бъде претендент за депутат.   

В Силистра „Има такъв народ“ слага начело Павела Митова, която беше депутат в краткия 46-ти парламент. 

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук