Благотворителен концерт събира пари за завършването на „Всех Святих”

0

Датата за концерта е била определена от Негово Светейшество Българския патриарх и все още русенски митрополит Неофит. Инициатори на концерта са сдружение „Северно сияние”, а подкрепа оказват от Националното училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов” и Русенска митрополия. Концертът ще се състои от 18 часа в зала „Русе”.
Желаещите да присъстват на концерта могат да си закупят покани с цена 5 лева, а събраните средства от тяхната продажба ще отидат направо в сметката за довършването на храма Продажбата на покани ще се осъществи кампанийно, уточниха организаторите. Днес те могат да бъдат закупени между 8 и 14 часа пред Катедралния храм „Света Троица”. Покани ще се продават на същото място на 30 март /събота” от 8 до 11.30 часа и на 6 април пред храмовете „Света Троица” и „Свети Николай” от 8 до 11.30 часа.
В концерта ще се включат възпитаници на НУИ от специалностите „модерен балет” и „народен хор” с преподавател Румяна Русева, изпълнители от студио „Икономов” и двойки от клуб по спортни танци „Фламинго ‘98”, певицата Жулиета Иванова и тромпетистът Александър Миланов.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук