„Бойко“ поведе протеста в Русе, връчиха му призовка

0

protest_radko_prizovka22За „волността“ бившият кореспондент на в. „Меридиан мач“ беше санкциониран, тъй като, според униформените, нарушавал разпоредбите на Закона за митингите и манифестациите, понеже при евентуално нарушение не можел да бъде разпознат. Тъй като това е второ подобно нарушение (на протеста в понеделник се беше дегизирал като Делян Пеевски, за което му беше съставен акт) Радко попада в графата „рецидивист“ и му беше връчена призовка да се яви в Първо РПУ  „в качеството на справка“.

protest_radko_29„Протестирам за смяна на правителството и на системата. И Бойко, и Станишев, и Сидеров, и Местан са част от нея. Всеки ден мога да бъда с различна маска“, каза Димитров, който от четири години живее в Канада и там също участва в протестите.

protest_radko_98В снощното протестно  шествие се включиха около 30 души. По традиция шествието тръгна от градските хали, където по същото време беше организирана и подписка в подкрепа на правителството. Протестиращите преминаха по централната улица „Александровска“ като преди да стигнат крайната си точка – сградата на областната и общинската администрация, спря пред Паметника на свободата за да почете 176-годишнината от рождението на Апостола Васил Левски.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук