Борисов готов с проектокабинета, отрече се от Дянков

1

Това таза в отговор на журналистически въпрос в Русе лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му, проектът за ново правителство вече бил готов. Разчитал на много от бившите си министри, каза Борисов, но бившият финансов министър не присъствал в него.

„Не може в тази криза отново да допуснем да управлява аматьор като Орешарски, това е един псевдоминистър-председател, всички системи в държавата светят в момента в червено“, каза лидерът на ГЕРБ за все още действащото правителство.

Борисов каза още, че в настоящата тежка политическа ситуация се надява БСП и ДПС, да признаят пораженията във всички сфери. „Не е голямо удоволствие да дойдеш да управляваш, когато има заложени „много капани“, каза още бившият премиер. Той отрече напускането на пленарна зала от депутатите от ГЕРБ да е натиск за по-ранна дата на предсрочните парламентарни избори. „Не искаме по-ранни избори от определената вече дата 5 октомври“, каза Борисов. Според него целта на ГЕРБ си остава на предстоящите консултации политическите сили за пореден път да се обединят около няколко важни неща за гласуване в Народното събрание. „Готов съм да се направи един списък, с четири-пет неща, които трябва да приемем в парламента, ще влезем и ще ги гласуваме“, заяви лидерът на ГЕРБ.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Рибата още е в морето, а ББ вече сложил тигана на печката. Орешарски ако е аматьор, какво да кажем за този некадърник? Може да се повтори ситуацията, Пожарникаря да спечели изборите, но поради глупостта си да не управлява.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук