Борисов пи кафе в Русе, прогнозира избори наесен

5

b_borisov-kafe54Компания на масата му правиха депутатите Пламен Нунев и Светлана Ангелова, бившият шеф на митниците Ваньо Танов, кметът на града Пламен Стоилов. Борисов не пропусна възможността да разговаря с граждани за предстоящите евроизбори, а русенски художник му подари специално изработена от него картина със символично послание в подкрепа на политиката на ПП ГЕРБ.

b_borisov-52Вотът на недоверие, поискан от ГЕРБ за енергетиката, ще стане повод да се чуят най-тежките истини за сектора, категоричен бе Борисов. Той изрази увереност, че руснаците ще имат повече разум от българите и ще допуснат газ от Черно море да минава по „Южен поток“, което е наш интерес. „Убеден съм, че те ще проявят повече разум, отколкото тези предатели“, каза  Борисов, визирайки управляващите.

b_borisov-kartina57Той прогнозира, че правителството ще се задържи най-много до есента, защото няма да посмее да влезе в зимата. „Тогава вече няма как повече да задържат цената на тока. БСП иска това да го направи друго правителство. Те отсега се готвят за партизанска война, ама партизанска война не да се крият, а да говорят. В смисъл ние, виждате ли, вдигнахме с по няколко лева пенсии, заплати, държахме цената на тока, за да е евтин за населението“, казва Борисов. В същото време, по думите му НЕК вече има 3 млрд. лв. дългове, но министърът на енергетиката Стойнев не вади цифрите, които според Борисов са „ужасяващи“.

 

 

 

 

 

 

5 КОМЕНТАРИ

  1. Господин Борисов, не прекалявайте с кафето! Миналата година януари месец от високо кръвно чак в болница лежахте!

  2. Старата история продължава!Борисов няма свестни кадри,обкръжен е само с некадърници и неизменния ПЛАМЕН ДУЛЧЕВ НУНЕВ зад гърба му.

  3. Колко много боклуци има на тези 4 снимки. Особено на първата снимка боклуците ПС и СИ внимават да не пропуснат някое тъпоумие на лошото копие на другаря Тодор Живков.

  4. Художниците са с по-развинтено въображение и някой от тях може да види невидимото-политиката на герб.Други са виждали Йети,НЛО и зелени човечета.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук