Божков пак с видео – твърдо решен да спасява България

0
398

Днес Васил Божков отново започна деня си с изявление във Фейсбук. В него той набляга на политическия си проект „Българско лято“.

„Здравейте. Обръщам се към всички българи. Към тези, които останаха в България под управлението на хунтата и към тези, които намериха спасение в чужбина. Третата национална катастрофа е факт. „Българско лято“ е проект за спасение на родината.

Той представлява:

◾️ Създаване на политическа партия, която да участва в изборите.

◾️ Отнемане властта от хунтата и възмездие за виновниците.

◾️ Пряка демокрация. Всеки българин, независимо къде се намира, може пряко да участва във взимането на решения за настоящето и бъдещето на страната.

Българите са честни и достойни хора, не са толупи, мисирки или маргинали. Ще се опитат да ви уплашат и разколебаят. Ще се опитат да ви купят. Ще се опитат да ви кажат, че нямаме шанс. Ще сменят лицата си, правейки благотворителност и дарения с откраднатото от вас. Те имат властта, медиите и парите. Не им вярвайте. Един глас може да бъде заглушен, милиони – не. Да вземем нещата в свои ръце. Силата е в нас. Ние сме силата.

#БъдетеСмели

PS: Платформата, чрез която можете да станете част от проекта „Българско лято“ ще бъде публикувана тук скоро.“

Силата е в нас. Ние сме силата.

Здравейте. Обръщам се към всички българи. Към тези, които останаха в България под управлението на хунтата и към тези, които намериха спасение в чужбина. Третата национална катастрофа е факт.„Българско лято" е проект за спасение на родината. Той представлява:◾️ Създаване на политическа партия, която да участва в изборите.◾️ Отнемане властта от хунтата и възмездие за виновниците. ◾️ Пряка демокрация. Всеки българин, независимо къде се намира, може пряко да участва във взимането на решения за настоящето и бъдещето на страната. Българите са честни и достойни хора, не са толупи, мисирки или маргинали. Ще се опитат да ви уплашат и разколебаят. Ще се опитат да ви купят. Ще се опитат да ви кажат, че нямаме шанс. Ще сменят лицата си, правейки благотворителност и дарения с откраднатото от вас. Те имат властта, медиите и парите. Не им вярвайте. Един глас може да бъде заглушен, милиони – не.Да вземем нещата в свои ръце.Силата е в нас. Ние сме силата. #БъдетеСмелиPS: Платформата, чрез която можете да станете част от проекта „Българско лято“ ще бъде публикувана тук скоро.

Публикувахте от Васил Божков в Неделя, 5 юли 2020 г.