Британският крал Чарлз открива сцената на конкурса „Евровизия“

0

Британският крал Чарлз и съпругата му Камила откриха сцената за музикалния конкурс „Евровизия“ през 2023 г. по време на посещението си в северния английски град Ливърпул в сряда, като заявиха, че той ще гледа.

Чарлз и кралицата-консорт, чиято коронация ще се състои няколко дни преди конкурса, се срещнаха и с британската участничка Мей Мюлер и участваха в записването на сегмент за детското телевизионно развлекателно предаване „Блу Питър“.

Разговаряйки с Мей, която ще пее „I Wrote A Song“, Чарлз ѝ каза: „Успех, ще те гледаме с голям интерес и ще те подкрепяме“.

Евровизия 2023 ще се проведе в Ливърпул, след като Обединеното кралство беше избрано за домакин на конкурса от името на разкъсваната от война Украйна. Това ще бъде първият път, когато конкурсът се провежда в Обединеното кралство от 25 години насам.

След обратното броене на зрителите Чарлз и Камила откриха сцената на конкурса, като натиснаха голям розов бутон, който задейства поредица от цветни танцуващи светлини на сцената и пулсиращ ритъм.

Тя завърши с официалното лого на коронацията в знак на почит към техни величества.

След това кралската двойка се премести на главната сцена, за да се срещне с домакините на „Евровизия 2023“ – украинската водеща Юлия Санина, диджей Скот Милс, водещия Рилан Кларк и актрисата от „Тед Ласо“ Хана Уодингъм.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук