БСП реже евтините киловати за бедни

2
Нов случай

По думите му, разчетите на експертите показват, че на този етап двойната тарифа с по-ниски цени за по-ниско потребление не може да бъде въведена. Куюмджиев предупреди, че енергийната система в страната е пред колапс и усилията ще бъдат съсредоточени в пакет от оздравителни мерки.

По-големи правомощия на ДКЕВР за контрол и ревизия на ЕРП-тата ще бъдат разписани в поправките в закона за енергетиката, каза Куюмджиев. Разходите на дружествата вече ще се проверяват не само на хартия и едва тогава ще се преценява дали да се одобряват. По-малко разходи означава по-ниски цени на тока, обясниха запознати. Подобна контролна мярка ще се въведе и в заводските централи. Те ще могат да продават само електроенергията, която им остава. Към момента много от тях търгуват своето производство на по-високи цени, а едновременно купуват по-евтин ток.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не навиждам БСП! За това им решение обаче ги приветствам! Всички сме бедни и трябва да се търси начин за облекчаване на положението на по-вече българи.Когато повишават минималните пенсии,когато им дават помощи и декодери,те изравняват мързеливите с трудолюбивите.Несправедливо е!

  2. БСП винаги са били най-лошия избор! проблема е, че няма кой да управлява потъващия кораб…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук