БСП в Русе номинира трима свои членове за европарламента

0

14 кандидата, от които 3 русенци и 4 от гражданската квота, бяха номинирани конференцията на Русенската общинска организация на БСП за предстоящите избори за Европейски парламент.

На събитието беше активно обсъждана подготовката за предстоящите избори, като бяха представени и предложенията на русенските социалисти за кандидати за депутати в Европейския парламент.

Предложението на русенските социалисти към предизборната платформа е представителите на БСП в Европейския парламент да съдействат за реализиране на Стратегията на ЕС за Дунавския регион, отнасяща се за крайдунавските общини като свързаност, защита на околната среда, благоденствие и укрепване на регионите. Основните акценти включват поддържане на целогодишна плавателност по р. Дунав, строителство на нов мост на р. Дунав при Русе и завършване на магистралата Русе – Велико Търново, част от Европейския път Е-85.

В началото на заседанието председателят на Общинската организация на БСП Пламен Рашев и неговият заместник Биляна Иванова, поздравиха новите членове на партията за тази година и им връчиха членските карти. Кметът на Русе Пенчо Милков пък поздрави юбилярите на Русенската организация.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук