БСП в Русе определи първите 4 в листата, “парашутист” е начело 

0

Ивалинка Цанкова ще бъде на втора позиция в листата на БСП Русе за предстоящите на 2 октомври извънредни парламентарни избори. Това стана ясно на провелия се днес областен съвет на партията. Цанкова е експерт в сферата на земеделието и е общински председател на партията в Иваново. Завършила е ВСИ –Пловдив, специалност агр.инж. „Полевъдство“ и Стопанска академия Свищов, специалност “Публична администрация”. Заемала е организационни и водещи постове в различни структури и организации: в администрациите на АПК и ТКЗС Пиргово, председател на ЛС при ТКЗС Пиргово, ескперт „Земеделие и гори“ към община Иваново, общински съветник и зам. кмет на Община Иваново, член на Църковното настоятелство на Русенска митрополия.  Цанкова е собственик и ръководител на семеен земеделски бизнес за производство на лозов посадъчен материал.  На изборите миналия юни тя беше на четвърто място в листата.  

На трета позиция е университетския преподавател и общински съветник Биляна Кирова. Четвъртото място е определено за гражданска квота и още не е ясно кой ще го заеме. 

За водач на червената листа в Русе националното ръководство определи бившия земеделски министър Иван Иванов, който води и листата в Шумен. 

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук