Бяла събра 4 500 лв. за лечението на Нина

0
132
4 500 лв. събра благотворителния базар

4 500 лв. събра благотворителния базар под наслов: „ЗАЕДНО ДА НАПРАВИМ ДОБРО“ в гр. Бяла, в подкрепа на лечението на Нина Йорданова, която вече повече от 5 години е в състояние на будна кома.

Това съобщи майката на 18-годишното момиче. На базара бяха изложени предмети, изработени от ученици и деца от детските градини и техните родители, както и от Центъра от несемеен тип за настаняване на деца без увреждания в гр. Бяла.

Сумата е предадена лично от кмета на Община Бяла, Димитър Славов.

„Искам да кажа на всички едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Благодаря на организаторите, на децата от детските градини, на учениците, на учителите, на родителите, на съгражданите от град Бяла и Общината. Благодаря на Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в гр. Бяла, както и на физически и юридически лица от Община Бяла! Благодаря ви за подкрепата! В тези трудни времена разбрах, че все още има добри хора, готови да отворят сърцата си, готови да помогнат…

Бъдете здрави и щастливи, бъдете със своите близки, с вашите семейства, защото това са най-хубавите моменти във вашия живот.

В навечерието на Великден ви желая да има мир и любов във всеки дом! Нека всяка молитва бъде чута, нека всяка мечта да се сбъдне!

Светли Великденски празници!“, написа във Фейсбук майката на момичето.